Μπορούν, αλήθεια, να συμβιώσουν Μελισσανίδης, Κόκκαλης και...Σία;

Γράφει ο 
Απόψεις Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 23:46

Tο πρόβλημα στον ΟΠΑΠ, είναι πολύ σοβαρότερο και βαθύτερο, από αυτό που ψελλίζουν ορισμένοι, οι οποίοι εκτελούν (κακή, κάκιστη) διατεταγμένη υπηρεσία, εκατέρωθεν. Το ''πρόβλημα'' ανάγεται στο ότι μία ισχυρή ομάδα επιχειρηματιών, πολιτικών και παραγόντων επιθυμεί την εκδίωξη Κόκκαλη, από τον χρυσοφόρο οργανισμό.

Υπάρχει, όμως, ένα επίσης ισχυρό ακόμα μπλοκ, το οποίο έχει ερείσματα απευθείας στον πρωθυπουργικό κύκλο, για να μην πούμε προσωπικά στον κ. Σαμαρά και δεν εγκαταλείπει καθόλου εύκολα τον χρυσοφόρο κορβανά.

Σκεφθείτε, π.χ., επιχειρηματίες σαν τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη. Αλλά - όπως αρκετοί διατείνονται ότι έχουν (και έχουν, βεβαίως) ειδικό βάρος - και άλλα ονόματα επιχειρηματιών, όπως των κ.κ. Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα.

Σκεφθείται επίσης και ονόματα τραπεζιτών.

Σκεφθείτε και ονόματα όσων έχουν ''επενδύσει'' ήδη στα περιβόητα ''φρουτάκια'', παλαιών και νέων.

Και κυρίως, ας σκεφθούμε όλοι μας, ότι ο ΟΠΑΠ είναι ο οργανισνός που ''κόβει'' ρευστό καθημερινά και πληρώνει μετρητοίς, παίκτες, προμηθευτές και κάθε είδους συναλλασσόμενο.

Υπάρχει κάποιος, που δεν θα ήθελε να έχει - φανερά ή αφανώς - την δυνατότητα ενίσχυσης και του δικού του ταμείου, με...ανέξοδο και εύκολο χρήμα;

Υπάρχει κάποιος από όλους αυτούς, που θα αφήσει αυτή τη μοναδική χρυσοτόκο όρνιθα, στα χέρια μόνον ενός ή δύο εξ αυτών; Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, ακόμα και αν αυτή η υπόθεση στοιχίσει και την πλήρη διάρηξη σχέσεων με το Πρωθυπουργικό περιβάλλον ή ακόμα και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό;

Kάθε απάντηση δεκτή...

Προσθήκη σχολίου