Μόνη «πρόταση» να αλλάξει ο χαλίφης

Γράφει ο 
Απόψεις Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 15:23

Αφού έφτασαν να ανταλλάξουν μεταξύ τους κουβέντες πεζοδρομίου, οι πρόεδροι των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας έφτασαν σε μία κατ’ αρχήν συμφωνία. Να σταματήσουν τις εμπρηστικές δηλώσεις.

Αν το καταφέρουν αυτό, τότε θα επιχειρήσουν κάτι πιο «δύσκολο». Να καταθέσουν και να συζητήσουν συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Να σημειώσουμε, ότι η συμφωνία για προσωρινό -έστω- σιωπητήριο είναι πιο εύθραυστη και απ’ αυτές για εκεχειρία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα για ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, ακόμα και για ένα οφσάιντ την τελευταία κρίσιμη αγωνιστική ή στους ημιτελικούς του κυπέλου.

Ας δεχθούμε, όμως,  το γεγονός ως μία ενθαρρυντική αρχή.  Ας καλωσορίσουμε επίσης την πρόθεσή της στο να μετακαλέσει από τας Ευρώπας αρχιδιαιτητή με αυξημένες αρμοδιότητες στην αξιολόγηση και στον ορισμό των διαιτητών.

Ας υποθέσουμε επίσης, ότι τη θέση του Γιάννη Μώραλη στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας, θα πάρει κάποιος πρόεδρος που δεν θα μπορούν να του κολλήσουν τη... ρετσινιά του φιλοολυμπιακού.

Τι θα μας μένει, λοιπόν, για να αποφύγουμε τον χαρτοπόλεμο των ανακοινώσεων και των «τιτιβισμάτων» που δίνουν τροφή για αδιέξοδους φανατισμούς και υποβάθμιση του «προϊόντος;

Μα να κατατεθούν επιτέλους οι συγκεκριμένες προτάσεις, που όλοι λένε ότι έχουν, αλλά κανείς δεν έχει καταθέσει για να αποδειχθεί ότι το θέμα δεν είναι οι προτάσεις, αλλά ποιος κάθεται στη θέση του οδηγού. Με άλλα λόγια να γίνει κάποιος άλλος χαλίφης στη θέση του χαλίφη Ολυμπιακού...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Mόνο για μπάλα... Ποια Ευρώπη και πότε; »

Προσθήκη σχολίου

4 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου AlfredThads Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 10:12 δημοσιεύθηκε από AlfredThads

  wh0cd887632 buy augmentin retin a .1% sildalis bupropion medrol benicar buy lisinopril revia

 • Σύνδεσμος σχολίου Bennysak Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 14:55 δημοσιεύθηκε από Bennysak

  wh0cd877 bupropion sr 150 mg without a prescription singulair medicine generic sildalis zoloft

 • Σύνδεσμος σχολίου Κώστας Μακεδόνας Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 23:54 δημοσιεύθηκε από Κώστας Μακεδόνας

  Μετά από τα προαναφερόμενα, από τον κύριο, καταλήγουμε οτι το καλύτερο ειναι να μείνουν όλα ως έχουν. Το πειρατικό συνεχιζει ακάθεκτο.

 • Σύνδεσμος σχολίου Κώστας Μακεδόνας Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 23:52 δημοσιεύθηκε από Κώστας Μακεδόνας

  Μετά από τα προαναφερόμενα, από τον κύριο, καταλήγουμε οτι το καλύτερο ειναι να μείνουν όλα ως έχουν. Τπ πειρατικό συνεχιζει ακάθσκτο.