Φευ! Η WIND, δεν πέρασε - ακόμα - από την Αργιθέα

Γράφει ο 
Απόψεις Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 19:01

Απολαυστικός για μια ακόμη φορά ο Σπυριδάκης ως «Αγαπούλας» στη νέα διαφήμιση της WIND. Θες δε θες, σκας χαμόγελο. Εμείς όμως οι καταγόμενοι από την ορεινή Αργιθέα (ρωτήστε τη WIND κατά που πέφτει) και επισκεπτόμενοι το θέρος τη μοναχική πατρίδα μας, έχουμε έναν παραπάνω λόγο να σκάμε χαμόγελο. Αν και η περιπέτειά-που θα σας αφηγηθώ στη συνέχεια- δεν μας είχε αφήσει χαρούμενα συναισθήματα. Ξέρετε, ωστόσο, ότι όλα με το χρόνο αμβλύνονται. Έτσι, κι η οργή μπορεί να γίνει χαμόγελο.

Πάμε, ωστόσο, στην ιστορία μας χωρίς άλλους προλόγους.

Πέρσι, λοιπόν, ο υπογραφόμενος είχε τη φαεινή ιδέα για τις «Ιντερνετικές» ανάγκες επικοινωνίας κατά τις διακοπές του στην Αργιθέα να εμπιστευτεί την WIND και το δίκτυο της κινητής της τηλεφωνίας. Εδώ που τα λέμε, όταν βλέπεις την κεραία ακριβώς απέναντι από το σπίτι σου, στην ευθεία ούτε 5 χλμ. απόσταση, σκέφτεσα ότι δεν μπορεί να μην έχει σήμα. Κανονικά, πρέπει να έχει σήμα καμπάνα. Αμ δε!

Τι δεν λάβαμε υπόψη μας; Ότι η κεραία δουλεύει με γεννήτρια! Και ότι η γεννήτρια δουλεύει με πετρέλαιο! Και ο ανεφοδιασμός της εναπόκειται στον πατριωτισμό των εμπλεκομένων (τώρα βάλε με το νου σου ποιοι και πόσοι εμπλέκονται: ο μεταφορέας, ο προμηθευτής, το υποκατάστημα στη Λάρισα…) Πάντως ένας ήταν παντελώς ανίδεος για την κατάσταση: τα κεντρικά στην Αθήνα. Όταν καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί τους με τα χίλια ζόρια, μας έστειλαν στο…Κάιρο!

Από ότι καταλάβατε, και ο υπογραφόμενος με τη φιλοδοξία να έχει Ίντερνετ, αλλά και όσοι ήταν με κινητά της WIND, είχαμε μείνει χωρίς δίκτυο. Και καλά, χωρίς Ίντερνετ γίνεται (και παραγίνεται!) Αλλά, χωρίς κινητό; που είναι το πιο συνηθισμένο αξεσουάρ του μέσου Έλληνα; Και να βλέπεις τώρα αυτούς που ήθελαν να επικοινωνήσουν να παίρνουν τα αυτοκίνητα και να πορεύονται προς αναζήτηση κεραίας, άλλος για Ευρυτανία, άλλος για Άρτα, ότι θεωρούσε κανείς πρακτικότερο.

Αυτό ήταν το «δώρο» της WIND πέρσι.

Εφέτος, όταν είδα τη διαφήμιση, τον «πρόεδρο» να περιοδεύει ανά την επικράτεια και να δοκιμάζει το δίκτυο που επεκτάθηκε, προς στιγμήν αναθάρρησα: λες να έβαλε ηλεκτρικό στην κεραία του χωριού μου σκέφτηκα;

Και ρώτησα.

Εσείς τι λέτε; Μήπως συμπεριέλαβε και την ορεινή Αργιθέα στο δίκτυό της;

Φυσικά όχι!

Ο «πρόεδρος» δεν πέρασε, δεν πρόκειται να περάσει από τα δικά μας χωριά.

Αλλά φέτος ξέρουμε τι θα κάνουμε.

Και ίσως κάποτε μάθει και η WIND…

Προσθήκη σχολίου

2 σχόλια