Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περί... εθνικής ομοψυχίας, αιδώς!

Γράφει ο 
Απόψεις Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 02:36

Οι πρωτοφανείς, εμπαθείς και υποτιμητικές δηλώσεις Σόιμπλε κατά ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης - αυτής που εξέλεξε ο ελληνικός λαός και όχι όσων (δι)όριζε η Ε.Ε. και οι ισχυροί παράγοντές της, που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη λαϊκή βούληση - έγιναν χθες Δευτέρα και σχετικά νωρίς το πρωί. Μέχρι και αυτή την ώρα, ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό κόμμα, ΔΕΝ τις καταδίκασε!

Ντροπή, είναι η μόνη λέξη που τους ταιριάζει! Αν είχαν έστω και λίγη εθνική αξιοπρέπεια - όπως αυτή που εμπορεύονται χρόνια τώρα - θα είχαν καταδικάσει, έπρεπε να είχαν καταδικάσει, τον αδίστακτο Σόιμπλε, ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς δεύτερη σκέψη! Και ας έκαναν στη συνέχεια την πιό σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της χώρας τους.

Ματαίως, όμως!!! Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ (να πείς κρίμα, δεν ξέρω αν έχει νόημα πια..), μέχρι το ευλίγιστο Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ των Βενιζέλου-Λοβέρδου, μέχρι τη Νέα Δημοκρατία και τη Χ.Α., ΚΑΝΕΝΑΣ μα  ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να το πράξει!

Σε τέτοια... εθνική ομοψυχία ομνύουν!  Ειδικά αυτοί που τη λέξη πατρίδα, την έχουν ''ψωμοτύρι'', σε κάθε πολιτικό προϊόν που εμπορεύονται, μέσα και έξω από τη χώρα...

Απογυμνώθηκαν, τους ξεσκέπασε ο Γερμανός, ο ίδιος που καθοδηγούσε τα βήματά τους, αυτά που οδήγησαν τη χώρα μας και τους πολίτες της στην καταστροφή.

Ακόμα και όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην εκπομπή του ''Στον Ενικό'', τους έψεξε με απόλυτο τρόπο - και μπράβο του -για το ότι δεν αντέδρασαν καν στον οχετό Σόιμπλε, ούτε τότε ψέλλισαν έστω κάτι!...

Να τους χαιρόμαστε, λοιπόν, όλους αυτούς τους δήθεν τιμητές των ιερών και οσίων της πατρίδας... Προφανέστατα, ''αμύνονται περί...πάρτης''.