Για χάρη μίας... αγαπημένης και ενός... καπετάνιου! Και το ΣΔΟΕ, που...σκάβει βαθιά

Γράφει ο 
Απόψεις Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 14:12
Για χάρη μίας... αγαπημένης και ενός... καπετάνιου! Και το ΣΔΟΕ, που...σκάβει βαθιά

(Upd - 30/5/2016). Φρέσκα νέα! Το...Αθηναϊκό ΣΔΟΕ, ψάχνει μανιωδώς στον ΟΛΘ τις συμβάσεις των 10 τελευταίων χρόνων! Αυτή η χώρα, όμως, με τις άπειρες υπόγειες σχέσεις και διασυνδέσεις, ακόμα - ή κυρίως - και προσώπων διαφορετικών πολιτικών επιλογών, δεν θα ησυχάσει ποτέ! ΟΛΘ και ΤΑΙΠΕΔ, βγάζουν ξανά στον αέρα, φωτογραφικό διαγωνισμό, για χάρη μίας... αγαπημένης, πρώην ηγετικού στελέχους και ενός... καπετάνιου, θείου προβεβλημένης πολιτικού!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, αφού άφησε αρχικά στην άκρη φωτογραφικό διαγωνισμό της προηγούμενης διοίκησης, τώρα τον επαναφέρει, χωρίς όμως να αλλάξει τους φωτογραφικούς όρους της!

Ο διαγωνισμός που επιχείρησε η προηγούμενη διοίκηση, είναι... κοινό μυστικό στους κύκλους του ΟΛΘ, αλλά και ευρύτερα στη συμπρωτεύουσα, ότι φωτογράφιζε και θα γινόταν για... χάρη δύο προσώπων: μίας κυρίας, προσωπικής φίλης και... αγαπημένης πρώην ηγετικού στελέχους της επιχείρησης και ενός... καπετάνιου, που τυγχάνει να είναι θείος μίας ωραίας πολιτικού της Β.Ελλάδας!

Και το ερώτημα που γεννιέται αυθόρμητα είναι το τι ή ποιος μεσολάβησε, προκειμένου να... ξαναζωντανέψει ένας φυτευτός διαγωνισμός; Και πώς μπορεί να αποκλειστεί η εκδοχή που κάνει το γύρο της συμπρωτεύουσας (καιρό και όχι τώρα μόνον...) ότι οι διασυνδέσεις του νυν προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ (στο οποίο ανήκει η πλειοψηφία των μετοχών του Λιμανιού) φτάνουν όχι μόνο στην πόλη του, αλλά από το ''παλιό σύστημα'', μέχρι και... το ξενοδοχείο που χτίζουν οι Ρώσοι στο Πλιούρι Χαλκιδικής;!

Υπάρχει κάποιος στο κυβερνητικό στρατόπεδο, που μπορεί να σταματήσει τέτοιες ενέργειες, που προκαλούν τον απλό πολίτη;

Όσο για τις έρευνες του... Αθηναϊκού ΣΔΟΕ, για τα πεπραγμένα των διοικήσεων του λιμανιού της συμπρωτεύουσας σε βάθος δεκαετίας, θα σας έχω νέα συντόμως...

ΚΑΛΧΑΣ (Ο...Σαλονικιός!)

Προσθήκη σχολίου

603 σχόλια