Κριτική στον Σάντος, με την ίδια (βαρετή) συνταγή...

Γράφει ο 
Απόψεις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 16:06

Οπως αναμενόταν, η ήττα της Εθνικής Ομάδας από την Βοσνία άνοιξε πάλι την ίδια συζήτηση. Μήπως η ομάδα γέρασε κι ο Σάντος επιμένει στους σιτεμένους διεθνείς αντί να βάλει στη θέση του φρέσκους;  Εύκολη κριτική και γνωστή.

Την ξαναδιαβάσαμε το καλοκαίρι όταν ατυχήσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια με Πολωνία και Τσεχία. Είδαμε να εξαφανίζεται όταν νικήσαμε τη Ρωσία και φυσικά τα βάλαμε με την διαιτησία γιατί στο ματς με την Γερμανία μας έλειπε ο Καραγκούνης. Ο πιο μεγάλος σε ηλικία.

Να βρούμε και να βάλουμε φρέσκους λοιπόν. Να αντικαταστήσουμε τους παλιούς. Ποιους όμως; Προφανώς τον αρχηγό Καραγκούνη. Αυτόν που κάνει μια εκπληκτική χρονιά με την Φούλαμ σε θέση αμυντικού χαφ συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό των αγγλικών media και του προπονητή του κ. Γιολ. Τον κατά γενική ομολογία πιο φορμαρισμένο ελληνικό χαφ. 

Ποιον άλλο; Μα τον Κώστα Κατσουράνη που είτε ως χαφ είτε ως σέντερ μπακ είναι κάθε αγωνιστική από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ... Να αποσυρθούν λοιπόν οι δυο τους για να παίξουν άραγε ποιοι; 

Ο Σωτήρης Νίνης που θα μπορούσε να οργανώσει το παιχνίδι της Εθνικής είναι δυστυχώς εκτός αγωνιστικής δράσης. Σπάνια τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του στην ιταλική Πάρμα.  Ο Κώστας Φορτούνης μετά από μια περίοδο παραγκωνισμού μόλις άρχισε να ξαναπαίζει στην Καϊζερλάουτερν.  Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης χωρίς εμπειρίες σε παιχνίδια με την Εθνική έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Ρόμα. Επί της ουσίας μας μένει ο Γιάννης Μανιάτης που χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Για την μη χρησιμοποίηση του από την αρχή δέχτηκε ισχυρή κριτική ο Σάντος. Κυρίως γιατί δεν τον ξεκίνησε στη θέση του Τζιόλη!

Περί αυτών πρόκειται.  Η γνωστή καραμέλα για τους... ηλικιωμένους μπήκε πάλι στο στόμα των επικριτών. Αναμένεται να λιώσει στην επόμενη νίκη της Εθνικής τον προσεχή Ιούνιο κόντρα στην Λιθουανία...

Προσθήκη σχολίου