Θα σταματήσει το «όχι εγώ, ο άλλος»

Γράφει ο 
Απόψεις Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 17:47

Φτάνει στο τέλος της μια ακόμη (από της πολλές) εβδομάδα, μέσα στην οποία θα εμφανιζόταν επιτέλους η σωτήρια για την ΑΕΚ πρόταση του κ. Βιντιάδη.

Σε ένα - δύο μήνες κλείνει χρόνος από τότε που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να πάρει την ΠΑΕ και σε όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος ο κ. Βιντιάδης έχει μιλήσει, αν θυμάμαι καλά, μια δύο φορές.

Την πρώτη, είχε τοποθετήσει την ενεργό ανάμιξη του στην ΑΕΚ, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και με την δεύτερη μας πληροφόρησε ότι θα συνεργαζόταν με κινεζικές εταιρείες με στόχο να προκύψει ενδιαφέρον και για την Ένωση. Όλο το υπόλοιπο διάστημα, ότι γράφεται για τις κινήσεις του, προέρχεται από ανθρώπους του «περιβάλλοντος» του.

Το γεγονός είναι ότι αυτή την στιγμή Βιντιάδης δεν υπάρχει για την ΑΕΚ. Αυτό που υπάρχει είναι μια τεράστια τρύπα στο ταμείο της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να είναι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, υπάλληλοι, τεχνικοί των ομάδων υποδομών, ενοίκια παικτών και δόσεις κάθε είδους. Υπάρχει ακόμη μια καθημερινή κίνηση προς και από την ΓΑΔΑ, των προέδρων που διαχειρίστηκαν την ΠΑΕ τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Πρόεδροι που λένε στον εισαγγελέα σχεδόν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ότι δηλαδή, στην δική τους θητεία τα χρέη προς το δημόσιο πληρωνόντουσαν κανονικά. Με την προσαγωγή και του κ. Αδαμίδη, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, θα έχουν κληθεί όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι  από το 2005 μέχρι τώρα, και ο εισαγγελέας θα έχει πλήρη εικόνα, ως προς το ποιοι ευθύνονται για τα χρέη προς το Δημόσιο.

Και τότε θα έρθουμε στο «δια ταύτα» και θα σταματήσει το «όχι εγώ, ο άλλος». Κι αυτός ο «άλλος» θα κληθεί είτε να πληρώσει, είτε να πάει να συναντήσει τον Μάκη Ψωμιάδη εκεί που βρίσκεται.

Από αυτή τη διαδικασία λοιπόν θα βγει -υποχρεωτικά πλέον- κάτι καλό για την ΑΕΚ. Οι πρώην και οι νυν μεγαλομέτοχοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και η ΑΕΚ θα απαλλαγεί από το βάρος των τεράστιων χρεών προς το Δημόσιο. Για την ώρα όμως αυτό που της χρειάζεται είναι... δύο - τρεις βαθμοί από τα επόμενα τρία παιχνίδια της, και κάτι... ψιλά για να λειτουργήσει ακόμα ένα - δύο μήνες.

Προσθήκη σχολίου

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου assnotd4mvkr Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 10:10 δημοσιεύθηκε από assnotd4mvkr

    buy toradol neurontin online cheap seroquel arimidex 1 mg viagra soft tabs