Κάτι άστραψε, κάτι σαν... "στικάκι" !

Scripta Manent - Παρασκήνιο Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 07:38
Κάτι άστραψε, κάτι σαν... "στικάκι" !

*** Πώς; Είχε Ο (!) Βενιζέλος "στικάκι" και το κράταγε μαζί του; Αμέ, γιατί όχι! Δεν μπορεί να... παίζει και ο Μπένυ στις ελεύθερες ώρες του; Σίγα το πράγμα.

*** Παράνομο προϊόν ήταν η λίστα; Έγκριτος νομικός ο ίδιος, σου λέει δεν μπορώ να εμπορευτώ το περιεχόμενό της, να βγάλω 1.991 αντίγραφα και να τα πουλήσω. Ε, κάτι θα έπιαναν. Οπότε, τα άφησε ο άνθρωπος στο αρχείο του, έτσι για να θυμάται αργότερα ότι ήταν κάποτε και Υπουργός Οικονομικών και ότι του απέμεινε από την αχάριστη αυτή κοινωνία, είναι ένα "στικάκι" για να παίξει και να θυμάται το ένδοξο παρελθόν του.

*** Γιατί το μέλλον του, το πολιτικό, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσει. Τώρα ίσως αρχίσει και καταλαβαίνει για τα καλά και για δεύτερη φορά, ότι το σύστημα, όταν δεν σε έχει ανάγκη -και πολύ περισσότερο όταν το εκθέτεις ο ίδιος, με τραγικά λάθη- δε διστάζει καθόλου να σε θυσιάσει....

*** Στα του ΟΠΑΠ, ελεύθερα πλέον ο οργανισμός -με νονό την Κομισιόν- μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιωτικός. Και πάλι καλά να λέμε, δηλαδή, που επιτράπηκε στην Ελλάδα να χειρίζεται τα δικαιώματά του μέχρι και το 2030. 

*** Είναι δυνατόν; Κολυμπήθρα του Σιλωάμ και εδώ; Σε Νεοδημοκρατικούς κύκλους συζητείται το σενάριο ότι οι Αμερικανοί ''έβγαλαν'' το θέμα με Μεϊμαράκη και λοίπους, προκειμένου να πιέσουν τον Σαμαρά για να μη δώσει τον ΟΣΕ σε Ρώσους!