Σπίρτζης: Εξωθεσμική η παρουσία Παπαουλάκη σε συνάντηση στελεχών της ΝΔ

Scripta Manent - Παρασκήνιο Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 11:28
Σπίρτζης: Εξωθεσμική η παρουσία Παπαουλάκη σε συνάντηση στελεχών της ΝΔ

Εξωθεσμική χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης την παρουσία του αντιπροέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Νίκου Παπαουλάκη σε συνάντηση στελεχών της ΝΔ, όπως η αρμόδια Τομεάρχης Άννα Ασημακοπουλου, με εκπροσώπους ιδιωτικών ραδιοσταθμών της Αττικής και της περιφέρειας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΝEWS 247 ο κ. Σπίρτζης είπε ότι «τα στελέχη της ΝΔ δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα όπως έκαναν και με την Taxibeat και άλλες περιπτώσεις». «Τα στελέχη της ΝΔ αυτά κάνουν και μας κατηγορούν κι από πάνω», σημείωσε ο υπουργός Υποδομών.

«Για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης, μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής», είχε δηλώσει η τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
 
Όπως είπε ο κ. Σπίρτζης η  Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δεν πέρασε από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και στην περίπτωση της DIGEA, όπως περνάω εγώ, είπε, ως υπουργός και ο κάθε δήμαρχος.
 
«Ο κ. Παπαουλάκης είναι ο ίδιος που πήγε στον Υμηττό για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις των ιδιωτικών σταθμών» είπε ο κ. Σπίρτζης προσθέτοντας ότι «εκεί μπορεί να συνάντησε και κανέναν εξωγήινο».
  
Πόρισμα για τις βλάβες στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Επιβεβαίωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ότι διαπιστώθηκαν ατασθαλίες σχετικά με τις συνεχείς βλάβες στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. Δεν γίνεται, είπε , να υπάρχουν ανταλλακτικά και τα λεωφορεία να μην κινούνται. Κάποιοι φαίνεται ότι δεν θέλουν να γίνει συντήρηση, πρόσθεσε, και αυτό θα το δούμε σύντομα.

«Θα βάλουμε τάξη και στην Αθήνα όπως βάλαμε με τον ΟΑΣΘ. Δεν θα ανεχθούμε ούτε τα παραμάγαζα στη Θεσσαλονίκη ούτε τα κυκλώματα στην Αθήνα», τόνισε ο κ. Σπίρτζης  προσθέτοντας ότι θα έλθουν όλα στην επιφάνεια και τα ονόματα και όλη τους η δράση.
 
Σε ό,τι αφορά στο νομοσχέδιο για τα ταξί ο κ. Σπίρτζης διευκρίνισε ότι η νομοθετική πρωτοβουλία δεν σταμάτησε. «Αυτό που έχουμε πει είναι ότι θα γίνει διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς και θα προχωρήσουμε. Το σχέδιο νόμου που ετοιμάζουμε, είπε, δεν θα αφήσει γκρίζες ζώνες».
 
 {youtube}i1NrzvWTD_c{youtube}.