Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 17:31

Ευρωπαϊκη Πίστη - Δελτίο Τύπου 19.09.2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
SUPERLEAGUEΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ

Σε μια σημαντική στρατηγική συμφωνία  προχώρησαν η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. και η SuperLeague Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της SuperLeague κ. Γιάννης Μώραλης και ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Νίκος Χαλκιόπουλος υπέγραψαν το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης  των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ-Μελών της SuperLeague. Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από καλύψεις που προσφέρει η «Ευρωπαϊκή Πίστη».
Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Πίστη, υποστηρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και επίσημος υποστηρικτής της SuperLeague ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο πρόεδρος της SuperLeague κ. Γιάννης Μώραλης και ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, τονίστηκε η σημασία της συγκεκριμένης συνεργασίας για την αρτιότερη ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της SuperLeague.

O πρόεδρος της SuperLeague κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.». Η υγεία των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της SuperLeague διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τη συνεργασία της διοργανώτριας αρχής με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.».

Το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και προσφέρει μια σειρά παροχών προς αυτούς. Ευελπιστούμε ότι η στρατηγική συνεργασία μας με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.» θα συντελέσει στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ποδοσφαιριστές».

Ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Νίκος Χαλκιόπουλος,  μεταξύ άλλων, τόνισε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τη SuperLeague στη μεγάλη οικογένεια των ασφαλισμένων της Ευρωπαϊκής Πίστης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα έχει αμοιβαίο όφελος με απώτερο στόχο τη στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε περήφανοι, που η SuperLeague εμπιστεύεται την Ευρωπαϊκή Πίστη, μια Ελληνική ασφαλιστική εταιρία, για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ, οι οποίοι αποτελούν σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις της SuperLeague, καθώς επί 35 έτη πρωταρχικός μας στόχος είναι η σύνεση, η αφοσίωση και ο σεβασμός σε κάθε ασφαλισμένο μας».