ΟΦΗ: Δίνει σε θύρα του γηπέδου το όνομα «Ευγένιος Γκέραρντ»

Sports Idols Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 15:57
ΟΦΗ: Δίνει σε θύρα του γηπέδου το όνομα «Ευγένιος Γκέραρντ»

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ γνωστοποίησε την απόφασή της να ονομάσει τη Θύρα 9 του γηπέδου της «Ευγένιος Γκέραρντ», τιμώντας έτσι τον Ολλανδό προπονητή που είναι από τα σημαντικότερα πρόσωπα στην ιστορία του συλλόγου.

Το όνομα του Ευγένιου Γκέραρντ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του ΟΦΗ. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η διοίκηση του κρητικού συλλόγου ανακοίνωσε ότι η Θύρα 9 του γηπέδου του Ηρακλείου θα φέρει στο εξής το όνομα του σπουδαίου τεχνικού. Είναι η θύρα του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο των γηπεδούχων. Στο σημείο δηλαδή που ο Γκέραρντ καθοδηγούσε την ομάδα, με ιδιαίτερη επιτυχία, από το 1985 έως το 2000

Η απόφαση πάρθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος ενημέρωσε τους μετόχους για την του την πρωτοβουλία, την οποία άπαντες αποδέχθηκαν. Μάλιστα, στα σχέδια της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι να γίνει μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση με αφορμή αυτό το γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μεγάλη προσφορά του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποφάσισε τη μετονομασία της θύρας 9 σε θύρα «Ευγένιου Γκέραρντ».

Η θύρα που βρίσκεται πάνω από τον πάγκο, που ο Ολλανδός προπονητής μεγαλούργησε με τον ΟΦΗ, αλλά και την οποία βρίσκεται ο «θρόνος» του, το μόνιμο καρεκλάκι του, ώστε να παρακολουθεί όποτε επιθυμεί τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας, θα πάρει το όνομα του προπονητή, που ταυτίστηκε όσο κανένας άλλος με την ομάδα μας.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος ενημέρωσε τους μετόχους για την του την πρωτοβουλία, την οποία άπαντες αποδέχθηκαν με χαρά. Μάλιστα, στα σχέδια της ΠΑΕ ΟΦΗ, είναι να γίνει μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση με αφορμή αυτό το γεγονός, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».