Μάκης Σαρλής/Ηρακλής: Υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για την ΠΑΕ

Συνεντεύξεις - Προεκτάσεις Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 14:51
Μάκης Σαρλής/Ηρακλής: Υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για την ΠΑΕ

Στην αποκάλυψη πως υπάρχει όμιλος επιχειρηματιών με έδρα τις ΗΠΑ, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΠΑΕ Ηρακλής, προέβη ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας, Μάκης Σαρλής.

Ενδιαφέρον από όμιλο επιχειρηματιών με έδρα τις ΗΠΑ για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών του Ηρακλή αποκάλυψε ο Μάκης Σαρλής, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως υποστήριξε ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ πρόκειται για άρρωστους Ηρακληδείς, οι οποίοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να αναλάβουν όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, όμως, προσκρούουν στην άρνηση του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον Μάκη Σαρλή, είναι η απαίτηση του νυν μεγαλομετόχου του Ηρακλή, Σπύρου Παπαθανασάκη, να πληρωθεί 1,5 εκατ. ευρώ για τον εαυτό του.

Αναλυτικά ο Μάκης Σαρλής δήλωσε:

«Πρόσφατα υπήρξε κρούση από επιχειρηματικό όμιλο στις ΗΠΑ στον Παπαθανασάκη και εκτός από τα χρέη της ΠΑΕ που τα αναλαμβάνουν, αυτός ζήτησε και 1,5 εκ. ευρώ για τον εαυτό του. Αν συνεχίσει αυτήν την τακτική θα έχουμε μεγάλο θέμα. Εγώ όταν το έμαθα, τους είπα να το ανακοινώσουν γιατί αυτός ακόμη μας πουλάει τρέλα, την ώρα που ο Ηρακλής είναι με το ένα πόδι στον τάφο.

Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον. Μας είπαν ότι μπορεί να γίνει κάτι. Ας έχουμε υπομονή ως την Παρασκευή. Πρέπει σήμερα αύριο να γίνει γνωστό, προκειμένου ως την Παρασκευή να πάρουν μια εβδομάδα παράταση για να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ και η ομάδα να παίξει κανονικά με τον κόσμο της στην Κέρκυρα. Δεν πρέπει να μιλήσω περισσότερο, ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος σε βαθμό κακουργήματος.

Όσο ζητάει 1,5 εκ. ευρώ για τον εαυτό του θα έχουμε πρόβλημα. Είναι άρρωστοι Ηρακληδείς, οι οποίοι κατ’ αρχήν αποσύρθηκαν, όμως, αν γίνει κάτι εδώ μπορούμε να τους “παντρέψουμε”. Μεγάλωσαν στην κερκίδα και σήμερα δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ.

Ενδιαφέρονται εδώ και καιρό, όμως, δεν τα βρίσκουν με τον Παπαθανασάκη. Παλιότερα ζητούσε και περισσότερα χρήματα για τον εαυτό του. Είναι κρίσιμες οι δύο επόμενες ημέρες, πρέπει να κάνουμε υπομονή».