ΟΦΗ: Προχωράει ενωμένη η ομάδα των μετόχων της ΠΑΕ

Συνεντεύξεις - Προεκτάσεις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 10:52
ΟΦΗ: Προχωράει ενωμένη η ομάδα των μετόχων της ΠΑΕ

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει, είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως προέκυψε από την χθεσινοβραδινή (30/3) συνέλευση.

Η ομάδα των μετόχων του ΟΦΗ και οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ συναντήθηκαν εχτές για να συζητήσουν πιο θα είναι το μέλλον του εγχειρήματος, ύστερα από τα διάφορα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ή όχι και τόσο καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αυτό που προέκυψε από τη συζήτηση είναι πως όλοι συνεχίζουν μαζί και ενωμένοι, στηρίζοντας οικονομικά το εγχείρημα.

Οι κυριότερες αποφάσεις που ελήφθησαν στην συνάντηση των μετόχων του ΟΦΗ είναι οι παρακάτω:

- O OΦΗ οφείλει να συνεχίσει μέχρι το τέλος την προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και αυτό το μήνυμα θα πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

-Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ και των μετόχων θα επισκεφθεί την Παρασκευή (31/3) τους παίκτες και θα τους ζητήσει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, όπως αρμόζει σε μια ομάδα με την ιστορία και το όνομα του ΟΦΗ.

-Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά το εγχείρημα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί δυναμικά μέχρι το τέλος και στο διοικητικό κομμάτι.

Παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει, οι μέτοχοι του ΟΦΗ, θα κάνουν το καθήκον τους και στο οικονομικό κομμάτι και η φετινή χρονιά, παρά την σοβαρή έλλειψη εσόδων, θα κλείσει με την συνέπεια και την αξιοπρέπεια που αρμόζει και στους επιχειρηματίες που είναι σήμερα μέτοχοι του ΟΦΗ, αλλά και στην ίδια την ομάδα.