Γ. Αλαφούζος για Ερασιτέχνη: Ιστορική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό

Συνεντεύξεις - Προεκτάσεις Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 21:11
Γ. Αλαφούζος για Ερασιτέχνη: Ιστορική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, πήρε θέση για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και υπογραμμίζοντας την ανάγκη αξιοποίησης της παρούσας διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Θέση για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ χαρακτήρισε καλοδεχούμενη την έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας: «Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε».

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη, τα τελευταία χρόνια έδωσαν σκληρές μάχες, τη στιγμή που κανείς άλλος δεν ήθελε να τις δώσει. Έχω πειστεί, προσωπικά, για τις καλές τους προθέσεις, που φαίνεται και από τη στάση που τηρούν ενόψει των εξελίξεων. Η έλευση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη είναι καλοδεχούμενη από όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί, νέοι και παλαιοί παράγοντες, θα συμβάλουν για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια.

Άλλωστε, οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες από τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζήτημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας. Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε. Αυτό σημαίνει να αξιοποιηθούν και στη συνέχεια εκείνα τα στελέχη που έφεραν πρόοδο σε αυτό το δύσκολο πεδίο. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ελπίζει ότι θα υπάρξει ουσιαστική συνδρομή εκτός από τη δική της, ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει και πάλι ισχυρός. Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει, ώστε η ΠΑΕ να μην είναι ο μόνος βασικός χορηγός του Ερασιτέχνη, προκειμένου να επιστρέψει με ασφάλεια στις μεγάλες επιτυχίες».