Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για εμπλοκή στην ΠΑΕ εξέφρασε ο Δ. Γιαννακόπουλος

Συνεντεύξεις - Προεκτάσεις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 10:04
Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για εμπλοκή στην ΠΑΕ εξέφρασε ο Δ. Γιαννακόπουλος

Την πρόθεσή του να εμπλακεί με τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε μέσω των social media ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η αγωνιστική, οικονομική και οργανωτική κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να μη βρίσκεται στο επίπεδο που ταιριάζει στην ιστορία του συλλόγου, γεγονός που προκαλεί τις αντιδράσεις των οπαδών του.

Πολλοί εξ αυτών μετά τη νέα ήττα της ομάδας έσπευσαν στον λογαριασμό που διατηρεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram καλώντας τον να ασχοληθεί και με το ποδοσφαιρικό τμήμα, θεωρώντας πως θα μπορούσε να βγάλει την ΠΑΕ από το τέλμα.

Κατόπιν πολλών μηνυμάτων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε, πως παρότι είναι δύσκολο, σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την εμπλοκή του και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Παράλληλα, επιτέθηκε στους άλλους μεγάλους του ελληνικού επαγγελματικού αθλητισμού.

«Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος.