Μπαρτομέου: Τα χρήματα της μετεγγραφής Νεϊμάρ, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο!

Συνεντεύξεις - Προεκτάσεις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 13:56
Μπαρτομέου: Τα χρήματα της μετεγγραφής Νεϊμάρ, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο!

Ευθεία επίθεση προς την Παρί Σεν Ζερμέν, για την προέλευση των χρημάτων της μετεγγραφής του Νεϊμάρ. έκανε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοζέ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοσέπ Μπαρτομέου, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κάνοντας αποκαλύψεις για την μετακίνηση του Νεϊμάρ  στην Παρί Σεν Ζερμέν με 222 εκατ. ευρώ.

«Από τότε που έφυγε, δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Νεϊμάρ. Εάν μας είχε πει νωρίς ότι ήθελε να φύγει, θα είχαμε χρόνο να βρούμε έναν αντικαταστάτη του επιπέδου του. Συνειδητοποίησα εκείνο που ήθελε σε μια συνάντηση που είχαμε. Όταν επιστρέψαμε  από την περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα είχαν τελειώσει», είπε ο Μπαρτομέου.

«Όταν ένας παίκτης θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει να μας προειδοποιήσει, όπως  έκαναν ο Φάμπρεγκας ή ο  Πέδρο Ροντρίγες. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που έφυγε ο Νεϊμάρ. Η  Παρί έχει πληρώσει μια πολύ υψηλή ρήτρα διαπραγμάτευσης, χρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Αυτό επηρέασε ολόκληρη την αγορά και χαίρομαι για την έρευνα που διεξάγει η ΟΥΕΦΑ», πρόσθεσε ο πρόεδρος των Καταλανών.