Γιώργος Βασιλειάδης: ''Καθαρότερη'' και πιο αξιόπιστη η φετινή Φούτμπολ Λιγκ

Συνεντεύξεις - Προεκτάσεις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 18:24
Γιώργος Βασιλειάδης: ''Καθαρότερη'' και πιο αξιόπιστη η φετινή Φούτμπολ Λιγκ

Στην διεξαγωγή της φετινής Φούτμπολ Λιγκ αναφέρθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός αθλητισμού εμφανίστηκε αισιόδοξος για μία ομαλή και ''καθαρή'' χρονιά στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, ενώ σχολίασε πως το εμπόδιο του χορηγού δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα.

Αισιόδοξος για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, παρά τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί, έδειξε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού βρέθηκε στην Πάτρα, για την εκδήλωση της διεκδίκησης των παράκτιων μεσογειακών αγώνων του 2019 και ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ποδοσφαίρου.

Αναφέρθηκε και στο μεγάλο εμπόδιο της λίγκας, που δεν είναι άλλο από την έλλειψη χορηγού, όμως στο τέλος θα ξεπεραστεί.

«Στη Φούτμπολ Λιγκ έχουμε πρόβλημα, υπάρχει δυσκολία με την εξεύρεση χορηγού, όμως είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να δυσκολευτούμε, αλλά στο τέλος θα βρούμε λύση. Πιστεύω πως με τις γενναίες αποφάσεις που έχουμε πάρει, τις αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα περίοδο, αλλά και με την παρουσία σοβαρών ανθρώπων όπως είναι αυτοί της Παναχαϊκής, θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Επίσης πιστεύω πως θα έχουμε ένα καθαρότερο πρωτάθλημα φέτος. Η παρουσία σοβαρότερων ανθρώπων μας προϊδεάζει γι' αυτό και εκτιμώ πως η Φούτμπολ Λιγκ θα γίνει πάλι αξιόπιστη.

Μπορώ να σας πω, μάλιστα, ότι πέρυσι πολλά παιχνίδια της κατηγορίας είχαν υψηλές τηλεθεάσεις, κάτι που δείχνει πως υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Και με την ευκαιρία να πούμε ότι φέτος η ΕΡΤ είναι δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό, είναι διπλά στο ποδόσφαιρο, δίπλα στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο χάντμπολ και φέρνει τον ελληνικό αθλητισμό στο σπίτι της ελληνικής οικογένειας».