Γ. Στράτος: Το ποδόσφαιρο προσφέρει 40.000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Συνεντεύξεις - Προεκτάσεις Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 17:41
Γ. Στράτος: Το ποδόσφαιρο προσφέρει 40.000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Στράτος βρέθηκε στο "Return on Investment in Football Business", το επιχειρηματκό συνέδριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε για την συνεισφορά του ελληνικού ποδοσφαίρου στην κοινωνία και την οικονομία.

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις έκανε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Στράτος στο 1ο επιχειρηματικό Συνέδριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο "Μακεδονία Παλάς" και το παρών δίνουν πολλοί παράγοντες.

Ο Γιώργος Στράτος, ο οποίος πήρε το λόγο μετά τον Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για την οργάνωση του Συνεδρίου. Μας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουμε σημαντικά θέματα και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Η ευκαιρία αυτή συγκεντρώνει ταλαντούχους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μάρκετινγκ και του ποδοσφαίρου. Για τον ρόλο του κ. Σαββίδη δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ο κ. Σαββίδης είναι πολύ σημαντικός για την οικονομική ανάπτυξη του πρωταθλήματος.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, παρά τις μακροχρόνιες προκλήσεις που έχουμε ήδη ξεκινήσει να αντιμετωπίζουμε, προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Το Συνέδριο αυτό, θα προσφέρει πολλές ιδέες προς όφελος όλων όσων συνδέονται με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Το Ποδόσφαιρο είναι ένα εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και οι δραστηριότητές του καλύπτουν 12,1 δις του ΑΕΠ ενώ προσφέρει 40.000 θέσεις εργασίας. Αυτά τα νούμερα αποδεικνύουν πως παρά τις μακροχρόνιες προκλήσεις, προσφέρει πολλές ευκαιρίες».