ΕΟΕ: Συμφωνία για εκλογές στις 20 Οκτωβρίου

Συνεντεύξεις - Προεκτάσεις Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 13:01
ΕΟΕ: Συμφωνία για εκλογές στις 20 Οκτωβρίου

Την ερχόμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 ορίστηκαν να γίνουν οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ύστερα από συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Προς λύση οδεύουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με όλα να δείχνουν πως σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν εκλογές και έτσι θα υπάρξει επίσημη διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Χωρών, στην Ισπανία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους δύο ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού μας Κινήματος, κ.κ. Καπράλο και Κούβελο, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, και επήλθε η οριστική συμφωνία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Λάμπης Νικολάου, που έχει αναλάβει τον ρόλο του υπεύθυνου για τη διεξαγωγή των εκλογών, έστειλε επιστολές σε όλα τα μέλη έτσι ώστε να συγκληθεί η Ολομέλεια στις 20 Οκτωβρίου.

Το πιθανότερο είναι ο Σπύρος Καπράλος να είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΟΕ και ο Ισίδωρος Κούβελος για τη θέση του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.